Blokhus-Løkken destinationsudviklingsprojekt

Blokhus-Løkken Wind Festival

Wind Festival

Have you ever been in Blokhus-Løkken Wind Festival?🏄‍♂️☀️💨 Follow their page, so you don't miss it next year! 🙂 We recommend it! 👍VisitJammerbugten , VisitNordjylland, Blokhus-Løkken Wind Festival#kite

Slået op af Free Like Drone i Fredag den 25. maj 2018

 

I forbindelse med destinationsudviklingsprojektet Blokhus-Løkken har der været afholdt vind festival den 19. og 20. maj i Blokhus og Løkken. Blokhus-Løkken Wind Festival gjorde brug af den fantastiske 15 kilometer lange kyststrækning mellem de to byer, hvor der var masser af vind og plads til at flyve de mange drager.

De besøgende talte alt fra drageeksperter til børn, som kom for at se på de mange flotte drager og deltage i de forskellige aktiviteter. Blokhus-Løkken Wind Festival bød på friflyvning, aftenflyvning, opvisninger og team flyvning. Dem som ikke havde medbragt deres egen drage, havde mulighed for at bygge en japansk drage i drageworkshoppen.

Foreninger og entusiaster kom fra Danmark, Norge, Sverige og Tyskland til Blokhus-Løkken strand for at vise deres passion frem for de besøgende og netværke med ligesindet. Udover drager bød de to dage også på andre indslag i vindes tegn, som f.eks. rundflyvning med helikopter, faldskærmsudspring, kite buggies, surfing og guidet kæmpevindmølle tur.

Som del i destinationsudviklingsprojektet Blokhus-Løkken har formålet været at udvikle et event som stærker samarbejdet mellem de to byer. Blokhus-Løkken Wind Festival forventes at vende tilbage til næste år med endnu flere aktiviteter på programmet.

Årets program kan ses ved at klikke på nedenstående link:

Blokhus-Løkken Wind Festival Program

Turismeudvikling Hjørring, 20. maj 2018