Markedsføring og Community

Toppen af Danmark

Vi har i samarbejde med store og små turismevirksomheder produceret 50 videoer der fortæller om livet i  Vestkystens mest eftertragtede destinationer.

Foruden den store opmærksomhed de små videofilm får fra både lokale og kommende gæster, danner en nøje tilrettelagt annoncering grundlaget for en del af den store vækst i antal besøgende, vi oplever på såvel Toppen af Danmarks Facebookside som på områdets Instagram profil – og det er vi meget stolte af!

De sociale højdespringere

På Instagram løb Skallerup Ridecenter af med titlen som højdespringer med hele 113.549 nåede personer og 40.927 10-sekunders visninger.

Mens de besøgende på Facebook har taget særdeles godt i mod historien om, hvordan det er at være keramiker i Lønstrup. Her har videoen fra Keramoda nået 138.175 personer og har opnået 52.150 10-sekunders visninger.

Nordjylland set fra hesteryg, er bare noget ganske, ganske særligt. Lone Hansen og hendes datter Liv Martine fortæller med stor begejstring om deres passion for heste og det rå, upolerede landskab.

Jul i Toppen af Danmark

Senest har vi produceret en række historier med fokus på den kommende højtid. Blandt de deltagende virksomheder finder I bl.a. Børglum Kloster, Keramoda i Lønstrup og Bolcheriet i Løkken.

Alle filmene indgår i såvel den betalte som den organiske annoncering på både Facebook og Instagram denne december. Eftersom indholdet er af generel karakter, kan disse benyttes igen år efter år, og vi opfordrer alle til at følge med og dele de gode historier fra Toppen af Danmark på jeres egne platforme også.

Kom indenfor til et helt unikt julemarked – på Børglum Kloster kan du i juletiden se det smukke julepyntede kloster, opleve julen i de private stuer, der normalt er lukkede, og gå på opdagelse i det overdådige, tradiontionsrige julemarked. Hør, hvordan Klosterfruen og klostrets kulturarvsformidler beretter om det helt særlige ved julen på det historiske sted.

I caféen hos Keramoda Lønstrup spiller smag, varme og naturen en stor rolle i julen. I december er der lagt op til ekstra julekræs, koncerter og hygge for børn og voksne. Hør keramiker og indehaver Vibe Falkenberg fortælle om naturens betydning for Toppen af Danmark i vintermånederne.

Turismeudvikling Hjørring, 17. december 2019