Vækstprojekt Blokhus-Løkken

Værtens bedste Blokhus og Løkken

Den 22. maj 2019 kl. 9.30-17.00 afholdte Vækstprojektet Blokhus-Løkken og Fårup Academy i fællesskab en kursusdag med fokus på service og salg i Fårup Sommerland. Med udgangspunkt i overskriften Værtens Bedste Blokhus-Løkken præsenterede Karsten Koch fra Meng & Company nogle vigtige budskaber, der omhandler service- og helhedsoplevelsen, forståelsen af mersalg som ”omsorgssalg” og hvordan vi i fællesskab skal tænke større og se på muligheder i Nordjylland, hvilket vil være med til at styrke værtskabet over for vores gæster i Blokhus-Løkken.

Som inspiration fortalte parklederen Jesper Jensen fra Fårup Sommerland om helhedsoplevelsen for børnefamilierne i Fårup Sommerland, vigtigheden af at uddanne sine medarbejdere og om forskellen mellem god service og bedste service.

På baggrund af kursusdagen, der kun kostede 250 kr. per deltager, blev der den 13. juni afholdt en halv træningsdag i Hotel Fårup, hvor deltagerne kunne prøve teorierne af i praksis. Parklederen Jesper havde i dagens anledning allieret sig med to af sine dygtige medarbejdere Asbjørn og Frederik, som fik deltagerne til at prøve gæsteservice af i praksis i parken. Med uniformen på var der ingen vej tilbage for deltagerne, der uden tvivl blev motiveret af medarbejdernes engagement samt positive og imødekommende krops- og talesprog.

Det har været nogle spændende, inspirerende og lærerige dage, der sætter tanker som ”hvad kan jeg gøre anderledes?” og ”hvordan kan jeg blive bedre?” i gang.

Turismeudvikling Hjørring, 13. juni 2019