Kompetenceudvikling

Kursusforløb i tysk

Tirsdag den 17. september 2019 begyndte kursusforløbet i tysk med 10 dages sprogundervisning i henholdsvis Løkken og Hirtshals. Vi hos Turismeudvikling Hjørring har indledt et samarbejde med HF&VUC NORD, der er ansvarlig for tilmeldinger og undervisning. Det lykkedes at starte to hold op bestående af turismeaktører i Hjørring Kommune, som får mulighed for at forbedre deres sprogkundskaber sammen med underviseren Jesper i Pejsestuen på Løkken Badehotel og på B&B By The Sea i Hirtshals. Ydermere afholdes kursusforløbet i forskellige tidsrum på dagen for at imødekomme de forskellige turismeerhverv bedst muligt.

Kurserne strækker sig fra september til december med i alt 40 timers tyskundervisning. Vi kan allerede på nuværende tidspunkt konstatere, at der har været stor opbakning om kursusforløbet, og siden tirsdag har minimum tre turismeaktører vist interesse for at deltage på holdet i Løkken, hvor der er færrest kursister.

Det har været en fornøjelse af møde de mange motiverede kursister og den dygtige underviser i Løkken og i Hirtshals, som i tirsdags gjorde en aktiv indsats for at give deres sprogkundskaber et løft.

Vi hos Turismeudvikling Hjørring ser frem til at følge kursusforløbet, og vi håber, kursisterne får mest muligt ud af undervisningen.

Turismeudvikling Hjørring, 20. september 2019